Balsamico’s 100% Natuurlijk! - TOP Kwaliteit, natuurlijke grondstoffen en traditie!

Balsamico’s 100% Natuurlijk! - TOP Kwaliteit, natuurlijke grondstoffen en traditie!

Belle-Olio veracht opnieuw met unieke smaken uit Kreta. Deze balsamico's worden geproduceerd op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Ook zijn ze vrij van conserveermiddelen, sulfiet en andere toevoegingen. Deze Griekse klasse balsamico's combineren traditionele smaken met een eigentijdse twist en creëren zo de meest bijzondere, moderne smaakcombinaties. Uiteraard met behulp van natuurlijke grondstoffen!

Of het nu gaat om de 5 balsamicoazijnen of om de 3 balsamicocrèmes, allemaal zijn ze gebaseerd op uitstekende, zuivere grondstoffen van het Kretenzer land. Ze ondersteunen een natuurlijke manier van eten en culinair genieten. De Griekse tradities van deze balsamico's zijn gebaseerd op hoge en niet-onderhandelbare kwaliteit, op natuurlijke, zuivere grondstoffen en op respect voor traditie en de gezonde ontwikkeling daarvan.

Een verrijking voor een ieders keuken!

Ons doel is om heerlijke en natuurlijke Kretenzer smaken aan te bieden die gemaakt zijn met passie, inspiratie en creativiteit. Deze inspirerende smaken zorgen ervoor dat eenvoudige en snelle dagelijkse gerechten omgetoverd worden tot fantasierijke en heerlijke creaties! Zonder zelf ingewikkelde combinaties te moeten bedenken. Ze zijn te gebruiken in salades, groenten, hartige gerechten, vlees- en visschotels, hapjes, maar ook in gebak en desserts of over het ijs. De mogelijkheden zijn enorm!

Terug naar blog