Belle Olio Lanceert "Maman Rosette" - Een Mediterrane Kruidenrevolutie vanaf 1 December 2023

Belle Olio Lanceert "Maman Rosette" - Een Mediterrane Kruidenrevolutie vanaf 1 December 2023

Vanaf 1 december introduceert Belle Olio "Maman Rosette", een innovatieve reeks Mediterrane kruidenmixen die beloven uw kookkunsten te transformeren. Geïnspireerd door de levendige kleuren, geuren en smaken van de Middellandse Zee, zijn deze mixen ontworpen om een geheel nieuwe dimensie aan uw gerechten toe te voegen.

"Maman Rosette" omarmt de essentie van de Mediterrane keuken - bekend om haar eenvoud, het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten zoals olijfolie, kruiden, tomaten, knoflook en citroen. Deze filosofie weerspiegelt zich in onze mixen, die uw maaltijden verrijken en voedzaam maken.

Elke kruidenmix van "Maman Rosette" biedt een culinaire reis, waarbij elk gerecht u meeneemt naar de zonovergoten Middellandse Zeekust. Voor zowel de ervaren chef-kok als de enthousiaste thuiskok, garanderen onze kruidenmixen, in combinatie met onze olijfoliën, pesto's en pasta's, een verheffing van uw culinaire creaties.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze opwindende lancering en ervaar de magie van "Maman Rosette" in onze proefruimte te Denderbelle.

Terug naar blog