Culinaire Brug tussen Italië en Belle-Olio: De Nieuwe Samenwerking met Filotea

Culinaire Brug tussen Italië en Belle-Olio: De Nieuwe Samenwerking met Filotea

Op donderdag 16 november had Belle-Olio de eer om Filotea te verwelkomen, een prominente naam in de Italiaanse gastronomie, niet alleen beroemd om hun pasta, maar ook om hun heerlijke sauzen en pesto's. Deze bijzondere dag markeerde het begin van een vruchtbare samenwerking, waarbij de exquise smaken van Filotea’s pasta's, sauzen en pesto's een prominente plaats zullen krijgen in het assortiment van Belle-Olio.

Deze culinaire verbintenis tussen Belle-Olio en Filotea belooft een ware smaakrevolutie. Filotea, met hun passie voor traditionele bereidingswijzen en uitmuntende kwaliteit, brengt het beste van Italiaanse smaken naar de schappen van Belle-Olio. Deze samenwerking weerspiegelt een gedeelde toewijding aan kwaliteit en authenticiteit.

Voor de fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken: vanaf december kunt u bij Belle-Olio terecht om de eerste producten van Filotea te bewonderen, variërend van hun ambachtelijke pasta's tot hun rijke sauzen en aromatische pesti. Mis deze gelegenheid niet om de authentieke Italiaanse keuken te ervaren, gebracht door de samenwerking van Belle-Olio en Filotea. Een unieke kans om de Italiaanse keuken in al haar facetten te verkennen!

Terug naar blog