Vind de perfecte "Najaars-gift" bij Belle-Olio met onze gerookte producten!

Vind de perfecte "Najaars-gift" bij Belle-Olio met onze gerookte producten!

Er gaat niets boven het jaar beginnen met een heerlijke zwarte rijst met onze heerlijke gerookte Aioli. een woord "HEERLIJK". 

Onze "Gerookte Olijfolie" wordt gerookt in de traditionele stijl van de regio Extremadura van "La Vera", met behulp van eiken brandhout van topkwaliteit. Na meer dan 15 dagen in de "droogkamer" krijgt de olie rokerige nuances die je meevoeren naar een nieuwe dimensie van smaak en aroma.

Koken is genieten, maar u kan ook eenvoudig genieten van hoogstaand niveau, dit met onze mayonaise gemaakt met gerookte olijfolie ook beschikbaar met diverse smaken. 

Wilt u een een heerlijke  hummus maken  met onze spectaculaire gerookte Piquillo Peppers kruiden,  echt een lekker hapje eten met onze heerlijke Spaanse Patatera Chorizo Paté! een aanrader met onze grissini. 

 Experts roken een uniek product.

Begeleid uw beste gerechten met een drupje van onze heerlijke gerookte olie. Beperkte editie van deze flessen: De flesjes zijn verzegeld en worden geleverd in We hebben ook een fles van 250 ml, nu met een gratis dispenserdop! 

Tip: Start de dag met heerlijke ham en tomaten op een "tomato toast" met onze gerookte olie uit Spanje. Genieten is toch voor elk uur van de dag. 

Let op: deze producten zijn altijd met een beperkte hoeveelheid gemaakt, dus zolang de voorraad strekt. 

ONLINE SPOPPING - Vandaag besteld binnen de 24u geleverd.

Open:

Elke donderdag van 13u tot 20u

Vrijdag van 10 tot 18u

Zaterdag van 10 tot 18u. 

Degustaties op afspraak. infobelleolio@gmail.com. 

 

Terug naar blog