Greenolia - Het zit allemaal in de details.

Greenolia - Het zit allemaal in de details.

Geniet van onze 10% kennismaking promo tot 18 december 2022 (niet combineerbaar met andere kortingen).

Met een rijke volle smaak, fijn aroma en heldere aanwezigheid, is olijfolie aanwezig in bijna alle mediterrane gerechten. Vrucht van de olijfboom met zijn zilvergroene bladeren, kenmerkend voor het hele Griekse land, een gezegend product met een veelheid aan unieke eigenschappen, olijfolie is een van de kostbaarste schatten van het Griekse land en inderdaad een schat die je op je elke dag op je  tafel wil.  Olijfolie wordt  vergeleken met "vloeibaar goud".

 

Je hebt opmerkelijke elementen nodig om een ongelooflijke ervaring te maken. Extra vierge olijfolie, een geschenk uit de natuur, brengt de meest voortreffelijke smaken en geuren naar boven in elke gourmet combinatie. Onze alom geprezen Greenolia staat deze week extra in de aandacht. 

Een unieke combinatie van variëteiten, voor het eerst in gestandaardiseerde olijfolie. Een extra vierge olijfolie met een bijzonder lage zuurgraad (<0,4) die licht scherpe tonen in de mond brengt en alle deugden van een biologisch eindproduct combineert.

Een fles GREENOLIA  is een fles puur natuur. Er worden geen pesticiden of andere chemicaliën gebruikt in het landbouwproces.  We beschermen onze olijfbomen op natuurlijke wijze en het fruit wordt onderworpen aan strenge tests.

De uitgebalanceerde melange van de variëteiten Amfissis en Koroneiki brengt een nieuwe unieke smaak naar voren, waarbij de kruidige Koroneiki wordt gecombineerd met de zachtheid van Amfissis olijf.

 

Terug naar blog