Tournée Minérale: een maand zonder alcohol. Belle-Olio helpt je graag.

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol. Belle-Olio helpt je graag.

Het is al een paar jaar een opkomende rage een hele maand geen druppel alcohol drinken. Tot nu toe waren dat voornamelijk spontane beslissingen van individuen. Zij deden het als gezondheidskuur of om even de uitdaging ‘kan ik zonder? Maar, wat heb je nodig om je lichaam extra te stimuleren tijdens deze maand?

 Bij Belle Olio, geloven we dat de geneesheer der armen voor iedereen een goede basis kan zijn. gezonde oliën, basilicum, kruiden,  pasta's pesto's, kort zuiders genieten in Denderbelle of online shoppen het kan. 

Nieuw bij Belle Olio, hebben we onze Tropical Detox, ontgiftende mate thee (+ vele andere heerlijke thee). Samen met diverse heerlijke en gezonde specerijen  is het niet enkel een maand geen alcohol, je kan ook heel je lichaam verwennen met lekkere specerijen die de mediterrane contreien rijk zijn.

Onze (niet mediterrane) Scandinavische kruidenthee 's van Plükt-thee is van nature-campagne en aromatisch omdat hij met de hand wordt geplukt in wilde Scandinavische weiden en bossen, waar kruiden meer geconcentreerd zijn dan toekomstige, en vervolgens op natuurlijke wijze worden gedroogd door de zon en windenergie. Deze konden we niet wegdenken, soms moeten we ook eens de andere richting uitkijken. Maar het is de moeite waard. 

Macario retro drankjes, hmmmm

Zuiderse frisdranken, genieten zoals we het op vakantie doen, een echt Italiaans verhaal!  uit de jaren 50 - deze dranken zijn de extare verwenning waar we allemaal recht op hebben. 

Wil je je echt verwennen, geniet dan van onze retro mediterrane drinks, heerlijke zuiderse smaken, gewoon om dat het mag. 

 Verwennen lijkt ons leuker dan verbieden, dus waarom het niet aangenaam maken voor jezelf. Succes met "jouw" tournée Minérale. 

De winkel is open op Donderdag en zaterdag en op afspraak. Kort, je bent altijd welkom. Hogebrug 5 - Denderbelle. 

Terug naar blog