Winedare - To Wine Or Not To Wine.

Winedare - To Wine Or Not To Wine.

To wine or not to wine, dat is de vraag die door de eeuwen heen heeft weerklonken. Geconfronteerd met de groeiende vraag naar smaakvolle avonturen, kwam Belle-Olio op het idee om het genot van wijnproeven rechtstreeks naar jouw deur te brengen. Maak kennis met onze Thuisproeverij, waarbij jij de leiding neemt op jouw eigen tempo.

Kies het pakket dat jouw smaakpapillen prikkelt, en wij bezorgen het bij je thuis in een charmante Winedare Wijnkist. Vergezeld van gedetailleerde begeleiding ontdek je de optimale volgorde en de heerlijke combinaties die elke wijn tot zijn recht laten komen. Bij Belle-Olio geloven we in het omtoveren van jouw ruimte tot een persoonlijke Vino de Luxe Bar,   zodat je de essentie van elke fles op jouw gemak kunt proeven. Wijnen of niet wijnen? Het antwoord ligt in jouw handen.

Deze actie gaat van start op 1 maart 2024. Let op, bestel jouw wijnen tijdig om jouw avond perfect te maken. Wij hanteren een levertijd van 48 uur vooraf. Bij twijfels, neem gerust contact met ons op. Proost op een onvergetelijke wijnervaring!

Terug naar blog