Fettuccine al Peperoncino met  Berloumi van geitenmelk.

Fettuccine al Peperoncino met Berloumi van geitenmelk.

We beginnen met de authentieke Filotea Fettuccine al Peperoncino (Kooktijd: 4 minuten) , een fijne pasta met een subtiele pittige toets. Onze Berloumi van geitenmelk, afkomstig van De Zuivelarij, wordt in onze hoogwaardige Cirulli Extra Vergine Olijfolie op hoge temperatuur gebakken tot een mooi korstje ontstaat. De pasta wordt dan op een bord gelegd en verrijkt met de goudbruin gebakken Berloumi. Het gerecht wordt meesterlijk afgerond met een vleugje Balsamico crème met honing met tijm, die een zoete en complexe toets toevoegt aan de afwerking.

Deze producten zijn beschikbaar op onze website, of in onze winkel in Denderbelle - een culinaire reis die u niet wilt missen!

Ingrediënten: 

  • Filotea Fettuccine al Peperoncino, -  €5,50 (250gr) 
  • Cirulli Extra Vergine Olijfolie - €17,95 (500ml)
  • Balsamico crème met honing-  €6 (200ml)

Psst, een tip van ons: probeer dit gerecht met een Schola Sarmenti Critera 2020 als extraatje. Deze wijn maakt de smaakbeleving helemaal compleet!

  • Schola Sarmenti Critera 2020 - €12,50
Terug naar blog