Belle-Olio - "Italian Wedding Soup"

Belle-Olio - "Italian Wedding Soup"

Sommigen van ons voelen de langverwachte aardse geur van de lente in de lucht, en anderen zitten misschien nog midden in de winter met vele centimeters sneeuw.

Hoe dan ook, een stevige pot soep is geen slecht idee voor het avondeten. Het kan net de oppepper zijn die je nodig hebt om de winterblues te verslaan, of een heerlijk afscheid van het soepseizoen - hoewel, als we eerlijk zijn, eten we graag hele jaar door soep.

"Italiaanse bruiloftssoep" is een rijk, hartig recept gemaakt met kleine runder- en varkensgehaktballetjes, malse groenten en delicate pasta. Dit authentieke Italiaanse recept voor bruiloftssoep kost wat tijd om te maken, maar het is de moeite waard. Maak zowel de gehaktballen als de kippenbouillon van tevoren om een ​​sprongetje te maken!

Deze voedzame soep met kip en mini-gehaktballen, ook wel bekend als "Italian Wedding Soup", brengt me regelrecht terug naar de Italiaans mediterrane-keuken.

Het maken van deze soep vraagt ​​tijd en aandacht. Om de volledige ervaring te krijgen, moeten de gehaktballetjes klein zijn, ter grootte van een lepel en moet de kippenbouillon helemaal opnieuw worden gemaakt. 

De groenten en de pasta zijn delicaat en meegaand voor de andere smaken. Het is een zondagse soep om van te genieten en te delen. 

Italiaanse bruiloftssoep is een complete maaltijd in één, maar als je dit soeprecept wilt combineren met een eenvoudige Parmezaanse salade of krokant van buiten en taai van binnen bruinbrood met rozemarijn , zou ik het je niet kwalijk nemen.

Meer info: https://www.themediterraneandish.com/italian-wedding-soup/?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&utm_klaviyo_id=01GS4YD0F96BE5JS1PXXV7A0WD&_kx=8D12Wfy40Hu7UvVMN1BkvwUZeA1dts6_90_ZrkmSLio%3D.RMuL9Q 

Terug naar blog