De Ultieme Degustatie-ervaring

Laat u meenemen op een onvergetelijke smaakreis met onze 'Mediterraans All-Inclusive' formule. Voor slechts €35 per persoon bieden wij een verfijnde selectie van Zuid-Europese wijnen, de fijnste olijfolie en een keur aan specerijen, gecompleteerd met een assortiment van heerlijke proefhapjes. Deze ervaring is een ware ontdekkingsreis door de smaken van de Middellandse Zee, ontworpen voor groepen van 4 tot 8 personen. Een perfecte gelegenheid voor fijnproevers en vrienden om samen te komen en te genieten van de rijkdom van de Mediterrane keuken.

Reserveringen zijn mogelijk op elke donderdag vanaf 19u30, en op de eerste en tweede zondag van de maand vanaf 13u. Heeft u vragen of specifieke verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen.

Een Culinair Mediterraans Avontuur

Details van de Degustatie:

Prijs: €35 per persoon

Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen

Kenmerken: All-Inclusive ervaring

Reserveren: Noodzakelijk

Beleef een culinaire reis die u niet wilt missen. Reserveer nu uw plaats voor een onvergelijkbare smaakervaring!

Mediterraans Avontuur
  • Olijfolie-proeverij

    Ervaar de kunst van olijfolie proeven met onze exclusieve olijfolie degustatiesessies. Voor slechts 20€ per persoon, met een minimum van vier deelnemers, nodigen we u uit om een reis door de wereld van hoogwaardige olijfoliën te maken.

    Min 4 pers. 20€ P/P

  • Wijn-proeverij

    Ontdek de pracht van biodynamische wijnen met onze wijnproeverijen, beschikbaar vanaf 2 personen voor 25€ per persoon. Proef en geniet van een selectie van 5 topwijnen, en een "Klein Tapas Genot" waarbij kwaliteit en duurzaamheid vooropstaan. Reserveer nu uw proeverij voor een unieke smaakervaring.

    Min 4 pers. 25€ P/P

Proefparade

Welkom bij Proefparade, de snelweg naar de perfecte wijn voor jouw feestje! Voor slechts 10 euro proef je 3 heerlijke wijnen. Samen gaan we op ontdekkingstocht om de wijn te vinden die het best past bij jouw feestje of feestmaal. Want "zoals het wijntje thuis klokt, klokt het nergens". Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Spring gewoon naar binnen!